051/583 363     0495/643 955

Activiteiten en realisaties

Afsluitingen

Afsluitingen

Wij verzorgen zowel decoratieve als beveiligende afsluitingen, van houten hekwerk tot ondoodringbare bedrading rondom de oppervlakte. Er zijn verscheidene mogelijkheden in functie van uw tuin of te beschermen gebied.

» Toon realisaties
Beregening en bewatering

Beregening en bewatering

Een tuin heeft nood aan water, en wanneer het over grote oppervlaktes gaat kan dit een heus karwei met zich meebrengen. Dankzij kunstmatige tuinberegening kan dit werk geautomatiseerd worden. Bovendien simuleert dit de natuurlijke regenval, wat ook beter is dan manueel bewateren.

» Toon realisaties
Containers verhuur

Containers verhuur

Wij bieden de goedkoopste containers aan voor alle soorten bouwafval, en dit 7 dagen op 7. We helpen u graag verder bij het kiezen van de gepaste container. Voor elk probleem bieden wij een oplossing: van containers voor bouwafval tijdens verbouwingen, grote containers voor groenafval, tot containers voor gemengd afval voor bijvoorbeeld sterfgevallen.

Daktuinen

Daktuinen

Een eenvoudige daktuin is een natuurlijk en tevens ecologisch isolatiemiddel. Afhankelijk van uw dak zijn complexere daktuinen uiteraard ook mogelijk.

» Toon realisaties
Grondwerken

Grondwerken

Voor grondwerken zoals drainage of algemene kraanwerken kan u ook bij ons terecht. Met professioneel materiaal brengen wij iedere opdracht efficient tot een goed einde.

» Toon realisaties
Kerstbomen en chrysanten

Kerstbomen en chrysanten

Tijdens de respectievelijke seizoenen kan u bij ons terecht voor kerstbomen en chrysanten van de beste kwaliteit.

» Toon realisaties
Machineverhuur

Machineverhuur

Hebt u nood aan machines zoals een hakselaar, kraan, gronddumper of rijplaten? Wij hebben een ruim aanbod professionele machines die u aan gunstige prijzen kan huren op zowel korte als lange termijn.

Onderhoud

Onderhoud

Voor het onderhoud van zowel tuinen als domeinen of parken kan u bij ons terecht. Wij verzorgen reeds jaren verschillende eigendommen zodat deze er het jaar door net bij liggen.

» Toon realisaties
Snoeien van bomen

Snoeien van bomen

Het snoeien van bomen kan een lastig en gevaarlijk werk zijn. Met onze jarenlange ervaring en professioneel materiaal klaren wij de klus voor u - sneller en efficiënter!

» Toon realisaties
Sproeiwerken

Sproeiwerken

WIj kunnen u helpen uw tuin te beschermen tegen allerhande natuurlijke indringers. Afhankelijk van het probleem zetten wij de gepaste middelen om snel resultaat te boeken.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

U kan bij ons terecht voor de aanleg van volledige tuinen of de heraanleg van bestaande tuinen. Wij bekijken samen met u in functie van uw budget en smaak de mogelijkheden.

Onze aangelegde tuinen onderscheiden zich in hun fijne afwerking en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Verkoop van tuinplanten

Verkoop van tuinplanten

Als u verkiest zelf uw tuin aan te leggen of onderhouden kan u bij ons terecht voor een divers aanbod aan tuinplanten. Wij adviseren u graag zodat u de gepaste aankoop doet volgens uw budget en wensen.

Specialiteiten

  • Tuinaanleg en onderhoud
  • Snoeien van bomen
  • Hakselen van snoeihout
  • Maaien van sportvelden
  • Uitvoeren sproeiwerken
  • Plaatsen van afsluitingen
  • Verkoop van tuinplanten

Bezoek ook

Contact opnemen